Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-09@06:04:42 GMT

کلیک جنایت از سایت همسریابی!

تاریخ انتشار: ۱۵ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۶۰۹۲۱۹

رای قاطع قضات شعبه پنجم دادگاه کیفری یک خراسان رضوی درحالی کلاف پیچیده یک دسیسه شوم در پرونده قتل را گشود. ناطقان: اوایل سال ۹۷ بود که زن ۴۰ ساله وارد سایت های همسریابی در فضای تلگرام شد و به کنکاش های «سیاه» پرداخت. «ز» که خود زنی متاهل بود، آن قدر در این مرداب آلوده جست وجو کرد تا این که با مردی در شهر نقده آشنا   و با این ادعا که زنی مجرد است وارد ارتباطی کثیف شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



«ع-ر» که کارگری ساده بود خیلی زود به «ز» دل باخت و این گونه روابط تلفنی و پیامکی آن ها دور از چشمان «ر» (همسر زن جوان) ادامه یافت تا این که روزی زن جوان تصمیم عجیبی گرفت. او که در سبزوار سکونت داشت، همسر و زندگی اش را رها کرد و با آدرسی که از «ع» گرفته بود سوار بر اتوبوس به شهرستان نقده رفت.
«ع» که از دیدن زن ۴۰ ساله خوشحال شده و مدعی بود همسرش نمی تواند باردار شود، او را پنهانی به خانه خواهرش برد و مدتی را با یکدیگر ملاقات کردند اما در این میان برخی از بستگان «ع» از ماجرای حضور مخفیانه یک زن جوان، مطلع شدند و بدین ترتیب، مرد ۴۲ ساله برای جلوگیری از آبروریزی گفت که «ز» را به خانه اش فرستاده است و دیگر با او ارتباطی ندارد ولی او دروغ می گفت. آن ها شب قبل از آن نقشه دیگری برای ادامه این ارتباط کثیف کشیده بودند. زن جوان دوباره سوار اتوبوس شد اما به محل قرارشان در تهران رفت.

«ع» نیز ساعاتی بعد عازم تهران شد و آن ها یکدیگر را دوباره ملاقات کردند و تصمیم گرفتند دور از چشم اطرافیان به شهرهای شمالی کشور بروند. آن ها خیلی زود به شمال رسیدند و حدود ۲۵ روز را مخفیانه زندگی کردند. بعد از این ماجرا بود که آن ها نقشه وحشتناکی را با دسیسه شوم «ز» طراحی کردند تا به راحتی بتوانند با یکدیگر ازدواج کنند به گونه ای که زن جوان از حقوق بیمه ای شوهرش نیز برخوردار شود.

بعد از طراحی این نقشه هولناک ، «ز» به سبزوار بازگشت و با ترفندی خاص با همسرش آشتی کرد و به خانه رفت. از سوی دیگر «ع» که حالا افکار قتل شوهر «ز» را در سر می پروراند، دوباره عازم تهران شد و خودروی پرایدی را خرید و سوار بر آن به طرف سبزوار حرکت کرد. او مدام به طور تلفنی با «ز» در تماس بود تا این که در یکی از پارک های نزدیک محل سکونت «ز» چادر زد و به بهانه این که مسافر است به بررسی اوضاع و احوال محیط زندگی «ر» (شوهر زن جوان) پرداخت تا هنگام اجرای نقشه قتل هیچ گونه ردی از خود به جا نگذارد. او حتی دوربین های مدار بسته اطراف را نیز از نظر گذراند و در اطراف سبزوار محل رها کردن جسد را هم بازدید کرد.

«ع» در مدت یک هفته که در پارک به سر می برد چند بار به خانه «ز» رفت اما موفق به اجرای نقشه نشد تا این که یک روز و در حالی که آخرین روزهای تیر ۹۷ در تقویم رقم می خورد ، «ع» وارد خانه «ر» شد و از «ز» خواست با شوهرش تماس بگیرد تا او زودتر به خانه بیاید. او در اتاق منزل پنهان شده بود و منتظر حضور شوهر زن جوان بود. طولی نکشید که «ر» با تماس همسرش خود را به خانه رساند و وارد اتاق شد اما در یک لحظه «ع» ماهی تابه چدنی را بالا برد و به طور غافلگیرانه ضرباتی را به سر او وارد کرد.

«ر» که از شدت درد به خود می پیچید روی زمین افتاد و در همین حال با «ع» درگیر شد. او در همان وضعیت انگشت شست «ع» را به گونه ای فشار داد که درد عجیبی وجودش را فرا گرفت اما «ع» او را رها نکرد و از «ز» خواست تا شالی را برای خفه کردن «ر» به دستش بدهد. «ز» نیز که در آشپزخانه خود را مشغول تهیه چای کرده بود، بلافاصله شالی را به دست «ع» داد. او در حالی که  تسلط کاملی بر پیکر «ر» داشت بخشی از شال را دور گردن او پیچاند و یک سر آن را به دست «ز» داد تا آن را نگه دارد چرا که به خاطر درد انگشتش نمی توانست دو سر پارچه را همزمان بکشد.

وقتی «ز» سر شال را نگه داشت، او سر دیگر آن را زیر پایش قرار داد و سپس آن سر شال را با دست آن قدر کشید تا «ر» جان سپرد. در این هنگام «ز» به پیشنهاد «ع» گوشش را روی قلب همسرش گذاشت و گفت: تمام کرده است. بعد از این ماجرا بود که آن ها قسمت دوم نقشه شوم خود را اجرا کردند. «ع» جسد «ر» را  درون ملحفه و پتو گذاشت و سپس آن را در صندلی عقب خودروی«ر» (مقتول) قرار دادند و به اطراف شهر سبزوار بردند، جایی که از قبل آن مکان را برای اجرای نقشه انتخاب کرده بودند.

زن جوان پشت فرمان خودروی پراید «ع» نشست و پشت سر او حرکت کرد. زمانی که به ارتفاعات منطقه رسیدند، «ع» جسد را پشت فرمان خودرو گذاشت و با دنده خلاص خودرو را درون دره رها کرد. آن ها وقتی از واژگونی خودرو مطمئن شدند هر دو نفر با پراید به سبزوار بازگشتند و «ع» ساعتی بعد عازم شمال کشور شد. «ز» نیز خون های ریخته شده روی فرش را تمیز کرد و همه آثار جرم را از بین برد. صبح روز بعد ماموران کلانتری تماس گرفتند و از زن جوان خواستند به کلانتری برود.

ماموران که متوجه ارتکاب قتل با قصه ساختگی سانحه رانندگی شده بودند، از زن جوان خواستند درباره این حادثه توضیح بدهد. زن جوان طبق نقشه قبلی گفت: شب بود که همسرم برای اقامه نماز به مسجد رفت و دیگر نیامد! تا این که صبح ماموران با من تماس گرفتند. در همین هنگام ماموران با دستورات قضایی ، عازم منزل «ز» شدند و با دقت زیاد به بررسی اوضاع پرداختند که وجود قطرات خون روی پله ها و شست وشوی ملحفه و بخشی از فرش، ظن جنایت را تقویت کرد و بدین ترتیب زن جوان مورد بازجویی های تخصصی قرار گرفت.

او ساعتی بعد به قتل همسرش اعتراف کرد و مدعی شد که فریب «ع» را خورده است! در پی اعترافات زن جوان بی درنگ ماموران به تعقیب «ع» پرداختند و او را در شمال کشور دستگیر کردند.

پس از تکمیل تحقیقات و صدور کیفرخواست در دادسرای عمومی و انقلاب سبزوار، این پرونده با توجه به اهمیت و حساسیت آن به شعبه پنجم دادگاه کیفری یک استان خراسان رضوی ارسال شد و توسط قاضی «هادی دنیادیده» مورد بررسی های ویژه قرار گرفت. پس از بررسی همه جوانب و ابعاد این پرونده، مشخص شد که دسیسه ای هولناک با چاشنی خیانت موجب وقوع این جنایت وحشتناک شده است بنابراین دو متهم اصلی این ماجرا در تنگنای سوالات تخصصی قرار گرفتند و راز تصادف ساختگی را فاش کردند.

پس از برگزاری چندین جلسه محاکمه، نورافکنی های قضایی به دهلیزهای تاریک این پرونده جنایی، آغاز شد و در نهایت ریشه آن به آشنایی کثیف در سایت همسریابی گره خورد. این گونه بود که قضات دادگاه با توجه به محتویات پرونده، گزارش های پلیس و اقاریر صریح متهمان، رای خود را در این باره صادر کردند.

براساس این رای، «ع-ر» به جرم ارتکاب قتل به قصاص نفس، ایراد صدمات غیرمسری به پرداخت دیه و ارتباط نامشروع به تحمل ۹۹ ضربه شلاق محکوم شد.

همچنین دادگاه، «ز» (همسر مقتول) را نیز به خاطر معاونت در قتل به تحمل ۲۵ سال زندان و به جرم ارتباط نامشروع به ۹۹ ضربه شلاق محکوم کرد.

شایان ذکر است: رای صادره از سوی قضات شعبه پنجم دادگاه کیفری یک خراسان رضوی قابل فرجام خواهی در دیوان عالی کشور است. منبع: مشرق برچسب ها: جنایت ، سایت همسریابی ، قتل

منبع: ناطقان

کلیدواژه: جنایت سایت همسریابی قتل زن جوان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۰۹۲۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدوین نقشه راه اجرای سند تحول بنیادین

به گزارش همشهری آنلاین، علی پارسانیا؛ مشاور وزیر آموزش و پرورش و دبیر ستاد هماهنگی و راهبری اجرای سند تحول بنیادین در روزنامه همشهری نوشت، ‌سند تحول بنیادین آموزش و پرورش در سال۱۳۹۰ توسط شورای‌عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسید. این سند شامل ۸هدف کلان، ۲۳هدف عملیاتی و ۱۳۱راهکار است. در فصل هشتم سند، وزارت آموزش و پرورش مکلف شده است برنامه‌های زیرنظام‌های این سند را ظرف مدت یک‌سال آماده کند و در شورای‌عالی آموزش و پرورش به تصویب برساند که متأسفانه این یک‌سال در عمل حدود ۱۰سال به‌درازا کشید و احتمالا یکی از دلایلی که مقام معظم رهبری در دیدار اخیرشان با معلمان (اردیبهشت۱۴۰۳) فرمودند در یک دوره‌ای این سند در کشو گذاشته شد، همین تعلل بیش ازحد در تدوین و تصویب زیرنظام‌ها باشد. خاطرم هست که ایشان چند سال پیش فرمودند تا چه زمانی ما باید منتظر تصویب این زیرنظام‌ها بمانیم!؟
یکی از عوامل مهم دیگری که اجرای سند تحول را با اختلال جدی مواجه کرده بود، فقدان یک نقشه‌راه اصولی برای اجرای سند بود. وقتی که نقشه‌راه نداشته باشید، نمی‌دانید که در هر سال باید روی چه برنامه‌هایی تمرکز کنید و در هر برنامه باید چه شاخص‌هایی را محقق کنید؛ بنابراین اجرای سند به‌صورت طبیعی به سلیقه مدیران وابسته خواهد شد. وقتی نقشه‌راه نباشد، نظام آموزشی به‌جای ارائه گزارش وضعیت نسبت به هدفی که باید به سمت آن حرکت کند، گزارش فعالیت می‌دهد، بدون اینکه مشخص باشد این فعالیت‌ها چقدر اثربخش بوده‌اند. در فقدان نقشه‌راه مشخص نیست که سازوکار واپایش و نظارت بر اجرای سند در وزارتخانه و توسط نهادهای نظارتی مانند شورای‌عالی انقلاب فرهنگی به چه صورت است و به‌تبع، کیفیت نظارت به‌شدت افت می‌کند. علاوه‌براین، در فقدان نقشه‌راه، قادر به تعریف برش‌های کاری ستادی، استانی، منطقه‌ای و مدرسه‌ای نیستیم. به‌نظر می‌رسد به همین دلایل است که مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) در دیدار اردیبهشت‌ماه یک‌سال پیش (اردیبهشت۱۴۰۲) خطاب به مسئولان آموزش و پرورش فرمودند که دلیل اینکه نتایج اجرای سند در میدان عملیات تربیت مشاهده نمی‌شود، این است که سند یک نقشه‌راه دارای شاخص و زمان انجام ندارد.
بلافاصله پس از دیدار پارسال، وزیر آموزش و پرورش جلسه‌ای تشکیل دادند و مقرر شد فرایند تدوین سند آغاز شود. در ابتدا تمام زحمات سال‌های گذشته مرور شد که ازجمله می‌توان به نقشه‌راه سال۱۳۹۳ و نقشه راه۱۳۹۷ و همچنین بسته‌های تحولی سال۱۳۹۸ اشاره کرد. هر کدام از این موارد نقاط قوتی داشتند که ما سعی کردیم این نقاط قوت را حفظ کنیم؛ درعین‌حال نقاط ضعف جدی نیز وجود داشت که باید برطرف می‌شد؛ ازجمله می‌توان به همپوشانی و ناهمترازی برخی برنامه‌های زیرنظام‌ها، کثرت برنامه‌ها، فقدان شاخص برای برنامه‌ها و فقدان تعریف سازوکار کارآمد برای واپایش و نظارت بر اجرای سند تحول اشاره کرد. براساس این آسیب‌شناسی، پس از تلاشی حدودا یک‌ساله، نقشه‌راهی آماده شد و مجموعه برنامه‌های زیرنظام‌های سند را در قالب حدود ۱۷۵پروژه (واحدهای عملیاتی غیرمتداخل قابل اجرا و پی‌جویی)، بازآرایی کرد. برای تک‌تک این پروژه‌ها شاخص‌های فرایندی و پیامدمحوری تعیین شد که براساس رابطه پیش‌نیازی و هم‌نیازی پروژه‌ها و همچنین ظرفیت‌ها و محدودیت‌ها، در طول ۱۰سال توزیع شدند. همچنین سازوکار مفصلی برای راهبری، واپایش و نظارت بر اجرای سند طراحی شد که در فصل چهارم نقشه تبیین شده است. در پایان نیز در ۵فروردین‌ماه این نقشه به دبیرخانه شورای‌عالی انقلاب فرهنگی تقدیم شد تا در صحن شورا بررسی و تصویب شود که الحمدلله در اردیبهشت‌ماه به تصویب شورا رسید. دلیل تصویب در شورا نیز این بود که نقشه در یک مرجع بالاتر از وزارت آموزش و پرورش به تصویب برسد تا با تغییر مدیران ارشد و میانی آموزش و پرورش، آسیب کمتری به اجرای سند تحول وارد شود.
اکنون مهم آن است که این نقشه را در عمل پیاده کنیم. ما هنوز در آغاز راه اجرای سند تحول قرار داریم و تنها مزیتی که نسبت به گذشته داریم این است که دقیقا می‌دانیم برای هر پروژه دقیقا باید در چه زمانی، چه شاخصی را محقق کنیم و این تحقق باید توسط کدام‌یک از واحدهای وزارتخانه پیگیری و توسط کدام واحد نظارت شود.
این هنوز آغاز راه است و به همین دلیل ‌ ‌ مقام معظم رهبری فرمودند، خبر تهیه نقشه، خبر خوبی است؛ نگذارید وقفه ایجاد شود.
شایان ذکر است که علاوه بر تهیه نقشه‌راه اجرای سند تحول، اقدامات گفتمان‌سازی تحول مانند برگزاری رویداد «الف‌تا» به‌منظور شناسایی و معرفی تجارب برتر مدیران مدارس و معلمان تحول‌آفرین کشور به‌مثابه الگوها و قله‌های تعلیموتربیت در حال انجام است. همچنین از میان ۱۲۰۰استاد دانشگاه فرهنگیان و دکتر-معلمان، پس از ۲دوره حضوری و یک دوره مجازی، ۱۲۰نفر به‌عنوان مدرسان ویژه سند تحول انتخاب شدند تا ان‌شاء‌الله امسال معلمان سراسر کشور را با هدف آشنایی با الگوی مدرسه تراز سند تحول آموزش دهند.

کد خبر 849603 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها وزارت آموزش و پرورش شورای عالی انقلاب فرهنگی سازمان سنجش آموزش کشور

دیگر خبرها

  • ببینید | افشاگری یک اقتصاددان از نقشه دولت برای گرانی دلار
  • سند جنایت صهیونیست‌ها در رفح!
  • جنایت اسرائیل در رفح با ۲۰ شهید و مجروح +فیلم
  • کشف محققان با کمک هوش مصنوعی: زبان نهنگ عنبر احتمالاً همانند انسان «الفبایی» است
  • روزنامه‌های چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ماه/گذرگاه جنایت
  • نقشه بی‌رحمانه پدر برای فروش کلیه فرزندش
  • خیزش دانشجویی نشانه آگاهی نسل جوان آمریکا است
  • میزبانی متهمان به جنایت علیه بشریت، جرم است
  • علت خوابیدن باتری موتور طرح کلیک چیست و راهنمای کامل تعویض باتری طرح کلیک
  • تدوین نقشه راه اجرای سند تحول بنیادین