Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-09@17:01:25 GMT

هيچ سايت همسريابي اجازه فعاليت ندارد

تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۸۳۶۰۷۸

خبرگزاری آریا- رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا گفت: هیچ سایت همسریابی در کشور اجازه فعالیت ندارد.
به گزارش خبرگزاری آریا، سرهنگ علی محمد رجبی به کلاهبرداری شبکه‌های اجتماعی و سایت‌های مجازی با پوشش سایت همسریابی اشاره و تصریح کرد: هیچ سایت همسریابی در کشور مجوز فعالیت ندارد.
وی در خصوص فعالیت سایت همدم گفت: سایت و مجموعه «همدم» یک سایت همسریابی نیست بلکه یک سایت همسان گزینی است و این سایت فقط مجاز به فعالیت در این زمینه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا با اعلام اینکه پلیس فتا در حوزه فعالیت همسریابی به هیچ فرد یا گروهی مجوز نمی‌دهد از خانواده‌ها و دختران و پسران جوان درخواست کرد که فریب تبلیغات در فضای مجازی را نخورده و به سایت‌ها و شبکه‌هایی که با عناوین مختلف در راستای همسریابی فعالیت می‌کنند توجه نکرده و اطلاعات و عکس‌های شخصی خود را در اختیار آن‌ها قرار ندهند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: همسریابی سایت همسریابی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۳۶۰۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگیری کلاهبردار اینستاگرامی در هرمزگان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی پلیس هرمزگان سرهنگ احسان بهمنی در تشریح این خبر بیان داشت: در پی مراجعه یکی از شهروندان با در دست داشتن مرجوعه قضائی به پلیس فتا و طرح شکایت مبنی بر اینکه اقدام به سرمایه گذاری در حوزه ارزهای دیجیتال کرده و از این طریق مورد کلاهبرداری قرار گرفته است، پیگیری موضوع در دستور کار قرار گرفت.

وی افزود: شاکی در اظهارات خود بیان کرد در شبکه اجتماعی اینستاگرام با فردی که مدعی مسائل متافیزیک بوده آشنا شده که بعد از جلب اعتماد، او را به در آمد دلاری و سرمایه‌گذاری های کلان و پرسود در زمینه رمز ارز تشویق کرده و مبلغ ۲۰ میلیارد ریال به بهانه سرمایه گذاری از شاکی دریافت کرده که پس از گذشت مدتی سودی به وی پرداخت نکرده و دیگر پاسخ گوی وی نبوده است.

این مسؤول انتظامی اظهار داشت: با بررسی‌های اولیه توسط کارشناسان پلیس فتا مشخص شد متهم با پیج‌های متعدد در زمینه متافیزیک در شبکه اجتماعی اینستاگرام فعالیت داشته و مدتی است تحت عنوان کارشناس ارز دیجیتال، کارگاه آموزشی برگزار و به فعالیت مجرمانه می‌پردازد که با اقدامات فنی و پلیسی شناسایی و با هماهنگی قضائی حین کلاهبرداری از فردی دیگر دستگیر شد.

رئیس پلیس فتای استان هرمزگان خاطر نشان کرد: ساده‌ترین و مؤثرترین راه برای مقابله با اقدامات مجرمانه سایبری، افزایش سطح آگاهی کاربران نسبت به موضوعات مختلف فضای مجازی بوده و این امر مهم جز با احساس مسئولیت و برنامه‌ریزی و صرف زمان کافی محقق نمی‌شود.

کد خبر 6100656

دیگر خبرها

  • ترکیه اجازه صادرات کالا به اسرائیل را داد
  • صدور مجوز تاسیس و فعالیت مرکز تجاری ایران در نروژ
  • پلمب ۱۰ واحد صنفی متخلف در بادرود
  • دستگیری کلاهبردار اینستاگرامی در هرمزگان
  • دستگیری کلاهبردار با رسید ساز جعلی
  • حذف خط قرمز‌ها و تسهیل در فرآیند صدور مجوز نشریات دانشجویی / بودجه مجزایی برای حمایت نداریم+ فیلم
  • اما چشمات ؛ حجت اشرف زاده
  • صدور مجوز تأسیس و فعالیت مرکز تجاری ج. ا. ایران در نروژ
  • مجوز تأسیس و فعالیت مرکز تجاری ج. ا. ایران در نروژ صادر شد
  • باشگاه خبرنگاران پلیس در اردبیل راه اندازی شد